۲۹ دی ۱۳۹۸، ۱۴:۵۷

بزودی در فرهنگسرای سرو؛

کارگاه مولوی‌شناسی «حکایت نی» برگزار می‌شود

کارگاه مولوی‌شناسی «حکایت نی» برگزار می‌شود

کارگاه مولوی‌شناسی حکایت نی به‌زودی در فرهنگسرای سرو برپا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، کارگاه مولوی‌شناسی حکایت نی به‌زودی در فرهنگسرای سرو برپا می‌شود.

جلسات این‌کارگاه آموزشی با تدریس حجت‌الاسلام حمید وحیدی برگزار می‌شود و مطالب آن در سرفصل‌های شرح احوال مولانا، تبیین آثار مولانا، خوانش و شرح مثنوی گزیده‌ دفتر اول و خوانش و شرح گزیده‌ فیه ما فیه جا می‌گیرد.

برگزارکنندگان این‌رویداد فرهنگی، در کارگاه مذکور که در حکم هم‌اندیشی با مولاناست، از منظر فلسفی و با نگاهی نقادانه زیرمایه‌های فلسفی تفکر مولانا را مورد بررسی قرار می‌دهند و از حیث معرفت‌شناسی یا شناخت‌شناسی و سپس از حیث وجودشناسی یا هستی‌شناسی و در نهایت از منظر فلسفه اخلاق و براساس حکایت‌های مثنوی در مقایسه افکار مولانا با افکار سایر نظریه‌پردازهای شرق و غرب، تلاش می‌شود نگاهی عمیق‌تر به زیرمایه‌های داستان‌های مثنوی و زیرمایه‌های گفته‌های مولانا انداخته شود.

این‌کارگاه بناست روزهای پنجشنبه هرهفته ساعت 10 برپا شود و با توجه به ظرفیت محدود، علاقه‌مندان می‌توانند به فرهنگسرای سرو واقع در خیابان ولی‌عصر(عج)، بالاتر از پارک ساعی، خیابان ساعی مراجعه کنند.

کد مطلب 4829693

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha